*DEAD* GoKu^Wushao : najveci sam baksuz...pade mi cigara na POWER i ugasi mi se komp
CLARION-WOLF Sat Jun 05, 2010 00:08 » Koliko sam prdnuo imam osecaj kao da su se jaja pekla u sobi
Sun Jul 18, 2010 01:07
kalas*ninja
GunGame Admin
Re: Sta treba srediti na forumu.
Kostinhooo : * wrote:
kalas*ninja wrote:
siLex wrote:
Da se ubaci ako meze neki drugi style, npr light ...
bice uskoro novi dizajn od kalasa i irgeta
Nista od toga
lol jbg
Sun Jul 18, 2010 12:00
Biofreeze^G2K^PG
Aktivan clan
treba ubaciti opciju za like,ono da mozes da like nekom post pozzz
Wed Jul 21, 2010 10:23
.s[K]y*
Aktivan clan
eee jel mozete da ubacite ovo [move][/move] da se pomeraju slova ???
_________________ CLARION - Surf only |surf_ski_2|IP 217.26.67.179:27056
Wed Jul 21, 2010 11:05
[JSR]Stojke
Moderator
Joined: Thu Mar 04, 2010 13:36 Posts: 1229 Location: From beyond the sun
.s[K]y* wrote:
eee jel mozete da ubacite ovo [move][/move] da se pomeraju slova ???
To je totalno beskorisno. Mislim da bi korisnija stvar bila da kada neko napise ban iskoci strumf kefalo i pocne da igra.
Takodje Irge botina nikada nije nista zavrsio, c c c. Sta cemo sada? Mora se naci neko ko bi odradio, i otisao, hvala, aj zdravo. A ne neke napaljene klince, kojima moc udari u glavu pa misle da su nesto sto nisu.
Joined: Thu Feb 25, 2010 01:37 Posts: 170 Location: Srbija > Vranje
evo imam i ja nesto da prijavim...
problem: imate ubacene maliciozne (java)skripte na forumu (tj. one su inficirale/zarazile ovaj forum)... evo (vam prve stetne) javaskripte (u trenutku pisanja, ovaj link nije radio):
Code:
http://pocketbloke.ru/Web_Host.js
evo vam druge (iste) stetne javascripte (posto imaju isti naziv, ja mislim da je to jedna ista javaskripta), tj. evo vam ceo (ubacen) kod (u trenutku pisanja, i ovaj link u kodu ispod nije radio):
a naso sam je u svakom templejtu (izgleda da sve to potice od tih inficiranih templejta), npr. folder: styles/TEMPLEJT/template/ EDIT (2): i ove linkove mi je prijavio AV (naravno, kao maliciozne) cim sam uso na forum (izgleda da u trenutku pisanja ti linkovi jos uvek rade, sto moze biti veoma opasno):
Code:
http://sackball.ru:8080/jquery.jxx?v=5.3.4
i
Code:
http://salesyack.ru:8080/index.php? ...
i
Code:
http://fleetgarbage.ru:8080/index.php? ...
... EDIT 2: i ovaj link sam video (u statusu) prilikom ucitavanja (pocetne stranice):
Quote:
Waiting for jackgas.ru...
izgleda da je ovaj ceo sajt prepun takvih (raznih) gamadi... -.- screenshot (od jednog od navedenih, iznad): btw. kako cete ovo odkloniti - ja vam predlazem da pogledate sve (posebno, PHP) fajlove koji se nalaze na sajtu u potrazi za ovim linkovima (iznad), i kad nadjete te inficirane, tj. zarazene (PHP) fajlove, naravno, otklonite tu (stetnu) gamad (tj. ceo taj kod koji ide zajedno uz one linkove iznad)... p.s. ako (mi) ne verujete da je (sve) ovo stetno, guglajte pocketbloke.ru (i ove ostale iznad), i saznacete malo vise o tim malicionzom web sajtovima koji (naravno) nanose stetu (a prva 2 sajta iznad sad jos uvek ne rade, ali bi ionako obavezno trebali otkonit tu gamad, jer mozda opet prorade, i nanesu nam stetu)... pozdrav!
_________________ One Shot, One Kill, No Cheat, Just Skill! ;D
Last edited by MikiSoft on Sat Aug 21, 2010 15:44, edited 7 times in total.
Sun Aug 15, 2010 18:49
kalas*ninja
GunGame Admin
neka jave hostingu pa odkloni ko ce sad ici od foldera do folder
Sun Aug 15, 2010 20:42
!g0®
Novajlija
MikiSoft wrote:
evo imam i ja nesto da prijavim...
problem: imate ubacene maliciozne (java)skripte na forumu (tj. one su inficirale/zarazile ovaj forum)... evo (vam prve stetne) javaskripte (u trenutku pisanja, ovaj link nije radio):
Code:
http://pocketbloke.ru/Web_Host.js
evo vam druge (iste) stetne javascripte (posto imaju isti naziv, ja mislim da je to jedna ista javaskripta), tj. evo vam ceo (ubacen) kod (u trenutku pisanja, i ovaj link u kodu ispod nije radio):
a naso sam je u svakom templejtu (izgleda da sve to potice od tih inficiranih templejta), npr. folder: styles/TEMPLEJT/template/ EDIT: i ovaj link mi je prijavio AV (naravno, kao maliciozan) cim sam uso na forum (izgleda da u trenutku pisanja ovaj link radi, sto moze biti veoma opasno):
Code:
http://sackball.ru:8080/jquery.jxx?v=5.3.4
izgleda da je ovaj ceo sajt prepun takvih (raznih) gamadi... -.- screenshot (od jednog od navedenih, iznad): btw. kako cete ovo odkloniti - ja vam predlazem da pogledate sve (posebno, PHP) fajlove koji se nalaze na sajtu u potrazi za ovim linkovima (iznad), i kad nadjete te inficirane, tj. zarazene (PHP) fajlove, naravno, otklonite tu (stetnu) gamad (tj. ceo taj kod koji ide zajedno uz one linkove iznad)... p.s. ako (mi) ne verujete da je (sve) ovo stetno, guglajte pocketbloke.ru (i ove ostale iznad), i saznacete malo vise o tim malicionzom web sajtovima koji (naravno) nanose stetu (a prva 2 sajta iznad sad jos uvek ne rade, ali bi ionako obavezno trebali otkonit tu gamad, jer mozda opet prorade, i nanesu nam stetu)... pozdrav!
Sredjeno je to nema vishe toga, nisam bio tu @wolf shta treba da vam se sredi sem chata to cu danas...
Mon Aug 16, 2010 13:12
MikiSoft
DeathMatch Admin
Joined: Thu Feb 25, 2010 01:37 Posts: 170 Location: Srbija > Vranje
@igor: koliko ja vidim to nije jos uvek sredjeno, i dalje mi anti-virus onaj maliciozan link prijavljuje (kad pristupam forumu), i dalje se dole u statusu (prilikom ucitavanja stranice) pojavljuju ona 2 maliciozna web sajta... verovatno se to razmnozava preko ftp-a, jer jedan od vas (koji ide na ftp), ima ubacen virus u komp, koji (opet) inficira (sve) te (php) fajlove (na sajtu, jer cim se konektuje na ftp, virus opet inficira sve to). btw. predlazem svima vama (koji pristupate preko ftpa), da si instalirate neki dobar anti-virus (npr. najbolji vam je Kaspersky), i da skenirate (ceo) komp (u potrazi za tim gamadima, jer verovatno onom adminu, koji ima taj virus a nema zastitu, ce kaspersky il neki drugi anti-virus nac i izbrisat tu gamad)... poz!
_________________ One Shot, One Kill, No Cheat, Just Skill! ;D
Mon Aug 16, 2010 19:23
!g0®
Novajlija
u 90% vremena sam na slackware win retko palim a imam kav na njemu teshko da ja imam vir. poshto je situacija ovako sjebana moj predlog vam je da backup db i reinstall forum... pa onda se na pocetku odradi sva moguca zashtita da do ovoga ne bi dolazilo...
Mon Aug 16, 2010 19:33
kalas*ninja
GunGame Admin
ko si sad pa ti mene menjas treba sad mnogo da uradite a i sve se pokvarilo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum