o vama: imam 12 sati odigrano jbg ali nmg da igram kad je server pun kad god sam ja za kompom na dm ulazim nocu i izblejim u specu pa odem da spavam. lako bih ja nabio sate da imam slot ovako igram na spin dmhs i be dmhs dok se vas ne isprazni.hvala poz
Edit:
Prihvacen
Thu Jul 22, 2010 17:06
Re[A]peR a.K.a Allen
Novajlija
Re: Konkurs za Slot!
Nick : Re[A]peR a.K.a Allen msn:markodj86@gmail.com god:1993 o vama: imam oko 45 h, a dok vi ovo pogledate vec cu ispuniti uslove, zeleo bih slot na dm+hs jer samo to igram, i uglavnom na ovom serveru. unapred hvala
Edit:
Prihvacen,javi se na msn/steam/fb/steam NEooZX
Tue Jul 27, 2010 22:15
zare -.-
Novajlija
Nick: zare -.- msn: zare022[at]live.com skype: ZarkoGligorovic . . . god: 95 koliko sati imate odigranih na serveru: http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search ovo drugo je isto moj nick,igrao sam pre na njemu pa sam obrisao ' . . . btw 6.57 h odigranih na srv ... slabo igram zato sto je srv cesto pun,a ja nemam slot pa da udjem,a i cesto ima citera kada ja igram. . . o vama: najjaci sam . . .
Edit:
Odbijen
_________________ New nick: zrk.- ... Mama imas 100e ? Nemam sine,eco sam ! ... I'M THE MOTHERFUCKER
Thu Jul 29, 2010 11:58
spEEd | SaLe
Aktivan clan
nick: speed | sale msn: sasarakocevic@live.com god:86 koliko sati imate odigranih na serveru:42 za sad o vama: treba mi slot da bi uso i kad je pun server
Edit:
Prihvacen,javi se na msn/steam/fb/ NEooZX
Last edited by NEooZX on Sun Aug 22, 2010 14:01, edited 3 times in total.
Sale nemas 42h nego 17h u ovom trenutku, javi se kad skupis 50 ;)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum